BENVINGUTS A TERCER

 

TERCER B

Fotografies 3r B

Atenció famílies! Durant el curs anam fent activitats complementàries que ens ajuden al nostre aprenentatge i a la vegada ens divertim. Per això, ens agradaria compartir amb vosaltres cada un d'aquests moments, mitjançant el següent enllaç en podreu gaudir. Fotos 3rB


Presentacions

Una vegada haver acabat el tema de socials La Història: el passat col.lectiu i el nostre passat personal, ens hem aventurat a treballar el darrer tema d'una manera més lliure i engrescadora. Primerament hem escollit una etapa de la Història o esdeveniment , després hem elaborat un guió i hem treballat el tema de la manera i el format que més ens agrada... Una vegada acabat en farem les presentacions. Ha estat molt interessant i hem après moltes coses!!!!! Si voleu veure com treballam podeu clicar a fotos 3rB.

La setmana passada ( de dia 8 a 11 de juny ) vàrem fer les presentacions dels nostres treballs. Nins i nines estau d'enhorabona!!!!🎉🎉🎉Si ens voleu veure, clicau a fotos 3rB, a la carpeta Presantacions.

Treballam amb el fang

Aquest tercer trimestre ens hem convertit en artesans!!!! Hem treballat amb argila blanca. Primerament l'hem moldejada i hem fet un plat. L'hem deixat eixugar i una setmana després l'hem 🧱🧱🖌️🖌️🎨🎨. Ens ha agradat molt realitzar aquesta activitat!!! 👏👏👏 Si voleu veure els plats tan meravellosos que hem fet podeu clicar a  fotos 3rB. Som petits grans artesans, no ho trobau????🤩🤩🤩

Manacor encantat!!!🧚🏼‍♀️💐🌳🐉

Dijous dia 20 de maig, aprofitant el bon temps🌻🌞, els nins i nines de 3r vàrem anar a fer una volteta per Manacor. Passejant , passejant vàrem descobrir un copa daurada plena de flors, una fada enorme i preciosa, un arbre que pareixia humà, dracs.... Manacor estava encantat!!! Ens va agradar molt!!! Si vos fa ganes veure'ns, clicau a fotos 3rB, damunt la carpeta Manacor encantat.


TAC💻🖥️

Durant tot el curs , a una sessió setmanal en Sebastià ens ha ensenyat a manejar l'ordinador  i fer un bon ús de les noves tecnologies. També aprenem a manejar el Classroom, una eina que ens ajuda a reforçar i repassar els contiguts i activitats treballats a classe. Moltes gràcies Sebastià!!!!🥰🥰

Si ho voleu veure, clica a la carpeta TAC de fotos 3rB.


Taller d'escacs ♟️♟️♟️

Al llarg del curs hem tengut una sessió d'escacs cada tres setmanes. Na Dolors ens ha  ensenyat  estratègies , jugades ... i a gaudir dels escacs. És important saber que no només jugam i ens divertim sinó que a les sessions d'escacs també aprenem i desenvolupam les diferents àrees cognitives, fonamentals per dur a terme un procés d'aprenentatge amb èxit. Ens encanta!!! Moltes gràcies Dolors!!!😍😍
Si  voleu veure com jugam a escacs podeu clicar a la carpeta Taller d'escacs de fotos 3r B


ACTIVITAT "CONEC UN ESCULTOR"

Aquesta setmana hem treballat el volum i l'escultura i hem participat a l'activitat que ens han oferit els Serveis Educatius de l'Ajuntament de Manacor.

Els objectius de l'activitat han estat conèixer un artista manacorí i la seva obra, experimentar la creació d'una obra d'art i fomentar l'interès i valoració de les obres d'art.

Els nins i nines han visitat l'escultura, han conegut les característiques de l'obra i el seu procés creatiu.Després han après a fer diferents observacions i han fet esbossos de l'escultura  per acabar fent una versió escultòrica personal de l'obra. Aquí en teniu les imatges, si clicau a fotos 3r B.

Gràcies Cati i Jesús per presentar-nos aquesta experiència.

 

                             SETMANA DEL LLIBRE


    Al llarg de tota la setmana els nins i nines de 3r hem realitzat diverses activitats relacionades amb la festa de Sant Jordi i el Dia del Llibre .Instal.lació artística cooperativa🖌️🖍️🎨


   Com ja sabeu, vàrem anar a Ennigulart amb l’objectiu de participar  d’aquesta expressió artística. Si heu clicat a fotos 3r B haureu pogut gaudir de les nostres petites i hermoses obres d’art, que han format part de la Instal.lació artística cooperativa  que ha fet possible  la decoració del Claustre en motiu de la Fira del Llibre.


Si clicau a fotos 3r B a la carpeta Fira del llibre 2021, podreu contemplar i gaudir de tot el conjunt d’aquesta expressió artística.Punts de llibre solidaris


Tota l’escola ens hem adherit a la campanya solidària Save the children elaborant uns punts de llibre amb l’objectiu d’ajudar als infants dels camps de refugiats, víctimes de la violència.

Hem fet uns punts de llibre espectaculars!!!!  

Divendres dia 23 es varen organitzar unes paradetes al pati de l’escola i els nins i nines de 6è, sempre amb la supervisió dels mestres, venien els punts amb un preu simbòlic. Així els doblers recaptats aniran destinats a ajudar a aquests infants.


Si clicau a fotos 3rB a la carpeta Setmana del llibre en veureu una mostra.
Petits-grans escriptors🖌️🖍️📖📕📘✏️


Al llarg moltes setmanes, de manera voluntària, alguns nins i nines ens hem sentit escriptors!!! Individualment o en grup ens hem immers dins el món de la fantasia , de la imaginació... i hem creat unes obres literàries  (contes, relats, còmics…) dignes de treure’s el capell!!! Dites obres estan exposades a l’entrada del centre, a l’espai de la biblioteca.📚🌹


Si clicau a fotos 3rB a la carpeta Setmana del llibre ho podreu veure.


Roses i punts de llibre📚


Ens ha agradat molt elaborar un punt de llibre amb un missatge i un dibuixet 🖍️🖌️representant la importància de llegir, de tot el que aprenem, descobrim, imaginam….També hem realitzat una rosa de llepolies!!!!

Quina emoció i quines ganes de menjar-la!!!!😋🍭


Si clicau a fotos 3r B a la carpeta Setmana del llibre veureu com ens van quedar!!!!


La llegenda de Sant Jordi📚🌹🐉

 

Per concloure aquesta setmana, hem anat preparant la lectura de l’obra de teatre La llegenda de Sant Jordi. Després de repartir-nos els personatges a sorts i de practicar, assatjar, riure… la vàrem representar a l’escola. Què divertit esser petits-grans actors i actrius!!!!!🎭


Si clicau a fotos 3r B, a la carpeta Setmana del llibre ho podreu veure!!!
Infants: artistes i poetes

   Dimecres, 14 d’abril  visitàrem  el taller d’art ENNIGULART. Allà vàrem conèixer i participar d’una INSTALACIÓ ARTÍSTICA COOPERATIVA.

És un gènere d’art comtemporani com ho són també la pintura, l’escultura, el cine, la fotografia…. S’utilitza l’espai d’exposició per crear un ambient o una experiència, i així provocar sentiments, reflexions… i percebre l’art amb tots els sentits.


  Podreu  sentir,  contemplar, gaudir de  la nostra participació si anau al Claustre de dia 23  ( dia de la fira del llibre ) fins al 30 d’abril. 

   Ens va agradar molt formar part d’aquesta experiència artística i enriquidora!!! Si clicau damunt fotos 3rB, en tendreu una primícia.Manualitat de Pasqua

S'acosten les festes de Pasqua. Ja podem preparar per fer les panades, els robiols i la  freixura, menjars típics de la Pasqua mallorquina. També és costum que els padrins/nes o padrins/nes joves regalin als seus nets/tes o fillols/les  ous de Pasqua. Mmmmm a noltros mos encanten !!! Per aixó avui hem dedicat una bona estona a pintar-ne i decorar-ne. Si anau a Fotos 3rB els podreu veure .
Bones festes de Pasqua!!


El cicle de la vida

Avui, dijous dia 25 de març, hem anat al Molí d'en Fraret a realitzar l'activitat "El cicle de la vida". Hem après moltes coses de com vivien i treballaven els nostres avantpassats. Ens ha agradat molt!!!!  Ens voleu veure? Idò trobareu imatges d'aquesta activitat a la carpeta Fotos 3r B


Sant Blai

Dia 3 de febrer és Sant Blai i a Manacor és costum fer senyorets.

Dia de la Pau

"No hi ha camí per a la Pau, la Pau és el camí"

Mahatma Gandhi.

Festes de Sant Antoni

Sant Antoni és una de les festes més estimades pel manacorins per això a l'escola també ho hem volgut celebrar. Visca Sant Antoni!

 També podeu veure algunes imatges d'aquestes activitats en aquesta carpeta Fotos 3rBFestes de Nadal
La nit de les ànimes

A Mallorca és tradició celebrar la festivitat de Tots Sants. Una nit molt especial i màgica és la Nit de les Ànimes, per això vàrem anar a la Torre dels Enagistes a escoltar històries d'aquesta nit.


Feim manualitats!


La tardor

Ens agrada la tardor i l'hem dibuixada!


Pompons i més pompons!

Hem après a fer pompons. Mirau que bé que ens han quedat! 
Setembre 2020

Hola famílies, 

Tot i que aquest curs és una mica particular i que no podem fer totes les coses que voldríem, intentam seguir amb les activitats i tallers que feim cada any o d'altres que creim que poden ser interessants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada