BENVINGUTS A TERCER

 

TERCER C

 


Hola famílies, 

Tot i que aquest curs és una mica particular i que no podem fer totes les coses que voldríem, intentam seguir amb les activitats i tallers que feim cada any o d'altres que creim que poden ser interessants. Podeu veure algunes imatges d'aquestes activitats en aquesta carpeta Fotos 3rC

 

ACTIVITAT "CONEC UN ESCULTOR"

Aquesta setmana hem treballat el volum i l'escultura i hem participat a l'activitat que ens han oferit els Serveis Educatius de l'Ajuntament de Manacor.

Els objectius de l'activitat han estat conèixer un artista manacorí i la seva obra, experimentar la creació d'una obra d'art i fomentar l'interès i valoració de les obres d'art.

Els nins i nines han visitat l'escultura, han conegut les característiques de l'obra i el seu procés creatiu.Després han après a fer diferents observacions i han fet esbossos de l'escultura  per acabar fent una versió escultòrica personal de l'obra. Aquí en teniu les imatges.

Gràcies Cati i Jesús per presentar-nos aquesta experiència.

 

                            SETMANA DEL LLIBRE


    Al llarg de tota la setmana els nins i nines de 3r hem realitzat diverses activitats relacionades amb la festa de Sant Jordi i el Dia del Llibre .Instal.lació artística cooperativa🖌️🖍️🎨


   Com ja sabeu, vàrem anar a Ennigulart amb l’objectiu de participar  d’aquesta expressió artística. Si heu clicat a fotos 3r B haureu pogut gaudir de les nostres petites i hermoses obres d’art, que han format part de la Instal.lació artística cooperativa  que ha fet possible  la decoració del Claustre en motiu de la Fira del Llibre. Si clicau a fotos 3r B a la carpeta Fira del llibre, podreu contemplar i gaudir de tot el conjunt d’aquesta expressió artística.Punts de llibre solidaris


Tota l’escola ens hem adherit a la campanya solidària Save the children elaborant uns punts de llibre amb l’objectiu d’ajudar als infants dels camps de refugiats, víctimes de la violència.

Hem fet uns punts de llibre espectaculars!!!!  

Divendres dia 23 es varen organitzar unes paradetes al pati de l’escola i els nins i nines de 6è, sempre amb la supervisió dels mestres, venien els punts amb un preu simbòlic. Així els doblers recaptats aniran destinats a ajudar a aquests infants.


Si clicau a fotos 3rB en veureu una mostra.
Petits-grans escriptors🖌️🖍️📖📕📘✏️


Al llarg moltes setmanes, de manera voluntària, alguns nins i nines ens hem sentit escriptors!!! Individualment o en grup ens hem immers dins el món de la fantasia , de la imaginació... i hem creat unes obres literàries  (contes, relats, còmics…) dignes de treure’s el capell!!! Dites obres estan exposades a l’entrada del centre, a l’espai de la biblioteca.📚🌹


Si clicau a fotos 3rB ho podreu veure.


Roses i punts de llibre📚


Ens ha agradat molt elaborar un punt de llibre amb un missatge i un dibuixet 🖍️🖌️representant la importància de llegir, de tot el que aprenem, descobrim, imaginam….També hem realitzat una rosa de llepolies!!!!

Quina emoció i quines ganes de menjar-la!!!!😋🍭


Si clicau a fotos 3r B veureu com ens van quedar!!!!La llegenda de Sant Jordi📚🌹🐉


Per concloure aquesta setmana, hem anat preparant la lectura de l’obra de teatre La llegenda de Sant Jordi. Després de repartir-nos els personatges a sorts i de practicar, assatjar, riure… la vàrem representar a l’escola. Què divertit esser petits-grans actors i actrius!!!!!🎭

* ABRIL 2021

ACTIVITAT: "Infants: artistes i poetes"

Dimarts, 13 d’abril  visitàrem  el taller d’art ENNIGULART. Allà vàrem conèixer i participar d’una INSTALACIÓ ARTÍSTICA COOPERATIVA. És un gènere d’art contemporani com ho són també la pintura, l’escultura, el cine, la fotografia…. S’utilitza l’espai d’exposició per crear un ambient o una experiència, i així provocar sentiments, reflexions… i percebre l’art amb tots els sentits.

 Podreu  sentir,  contemplar, gaudir de  la nostra participació si aneu al Claustre de dia 23  ( dia de la fira del llibre ) fins al 30 d’abril. 

 Ens va agradar molt formar part d’aquesta experiència artística i enriquidora!!! Si clicau damunt fotos 3rC, en tindreu una primícia.


* MARÇ 2020

ACTIVITAT: "El cicle de la vida"

El 23 de març vàrem anar al Molí d'en Fraret a fer una activitat: "El cicle de la vida". Allà vàrem aprendre com vivien i quines eren les principals feines que feien els nostres avantpassats. Ens va agradar molt! Trobareu imatges d'aquesta sortida a la carpeta fotos 3rC


* NOVEMBRE 2020

ACTIVITAT: "Molí de’n Fraret"

 Els nins i nines de 3r C han tengut l'oportunitat de fer una visita molt especial. Fa uns anys la vida a Mallorca era ben diferent respecte a l'actualitat, una economia basada en productes d'elaboració pròpia que suposava una roda productiva que es repetia any rere any, una roda marcada per les diferents èpoques de l'any. Tot això i més és lo que han après gràcies a la visita. Hem fet un recorregut per totes les estacions de l'any!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada